Träff med älsklingen ;)

Hejsan! Ska snart träffa älsklingen,vi hade tänkt oss att träffas vid våran skolgård :) Sedan ska vi umgås i ett par timmar.
Tumblr_lk58z0pg751qiy5leo1_500_large
Cute,decor,flowers,flower,image,images-d4ebaf87bbb3a8d3e32326f62660ff78_h_large
Bildkälla: Weheartit.com

Kommer Blogga ändå..

Hejsan! :3
Kommer blogga lite ändå,men kanske inte lika mycket.Har sett folk med piercingar.Tycker att det är fint,det beror på vart på kroppen.Men nu kommer jag upp med lite förslag på vad jag funderar på:
Naveln: Är fint,speciellt om man är på stranden :)
Tungan: Är också fint,passar inte alla,beror på.
snakebite piercing
snakebite: Jättefin piercing! Vill definitivt ha en sådan! :) Men det ser ut att göra rätt ont :S

Bloggahpaus..

Hejsan! Känner att jag  måste ta en bloggpaus.Hinner inte blogga,och så är det påsklov.Nästa vecka på Onsdag när skolan börjar (för mig) då kommer jag fortsätta.

Min OnePiece Har Kommit! :D

Hejsan! Har hämtat ut min OnePiece som skulle kommit för 2 veckor sedan :o Men vi fick inget meddelande om att den kommit.Så vi fick ringa runt till postkontor o.s.v Men här kommer lite bilder:

Hehe,
OMG!
Peace out  :3
Bjuder på lite Påskbilder :)
I Won't Let You Go,Never! 8D

Black Swan Hos Bambi.

Hejsan! Har varit hemma hos Bambi (Sandra) och kollat på Black Swan.Filmen var välgjord och helt fantastisk! Men,det var lite snusk i den x( Men den var ganska äcklig när hon t.ex inbillade sig att hon rev bort all hy från fingret.Att hon dödat en kvinna o.s.v Men av mig får den 8 Av 10 :) Den är sevärd! Men de som inte tycker om blodiga och snuskiga scener bör undvika att titta.

Ska Åka & Kolla Tapeter.

Hejsan! :) Ska snart åka till Hornbach med mamma och kolla på tapeter.Eftersom vi ska renovera huset.Är verkligen sugen på att skaffa nya ^__^ Imorgon så är det Skär Torsdag.Då ska jag och Kikii gå som modekärringar x) och kanske Bambi (Sandra) ska hänga med.Men jag går ju inte som påskärring bara för att jag gillar det.Utan jag gör det mest för godiset skull :D Är galen i sötsaker.Saknar min älskling,har en ny kille :) Ses <33

My Own Clip :)


Belieber Träff Vid Plattan 7/5

Hejsan! Nu har jag bestämt mig att jag ska gå på Europas största Belieber träff vid plattan i Stockholm! Måste först köpa en JB tröja, dessa hittar ni HÄR.Ska även skriva Belieber på någon huvudbonad eller något pannband :)
Ska nog skita i "Water For Elephants" och se Never Say Never 3D Istället :D

Water For Elephants

Hejsan! Imorgon ska jag på bio.Ska kolla på "Water For Elephants" :) Den verkar väldigt romantisk och bra.Funderar på om hur jag ska göra med shoppingen,eftersom filmen börjar kl.18.00 så då kan väl mamma skjutsa mig till stan tidigare? :3 och sedan så kan jag gå på bio :) Handling:
På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.

Videoinlägg :3


Dagens Låt


On The Floor

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggat.Var ute och kom hem ganska sent.Är partysugen även om jag hade ett Pyjamasparty i Lördags x( Alla är någonstans medans mamma jobbar :/ Lyssnar på "On The Floor Ft.Pitbull" och samtidigt blow :3 Läser bland annat alla andra bloggar jag inte hunnit läsa under tiden som jag varit utomhus.En sak som är lite Crazy,det är stekhett utomhus! I t.ex U.S.A är det runt 9-14+ men här i Sverige 17-20 O_o Vilket gör mig ganska förvånad.Imorgon blir det Shopping med Sandra & Kikii :D Ska köpa ett till par solbrillor,eftersom jag samlar,har ca 6 par xD och lite annat som kan behövas.Vill fylla 15 år någon gång!! Då får jag se skräckfilmer själv :D och handla RedBull och Monster o.s.v

Party In My House Tonight :D

Hejsan! Om några timmar är det köpa-snacks-dags till partyt :) Vilket jag längtar till :o) Höhö,Har städat och sopat en massa när vi haft städdag,sedan så grillade Naddes mamma korv o.s.v jättegott var det! Så nu sitter jag och bloggar och tittar på lite klipp x) Har också fixat i ordning musik och m.m! Så jag hoppas att pyjamaspartyt blir lyckat :)

Dagens Låt

Jag lägger upp denna låt för Kikiis och min skull :)

DaChick Wants!

Har jag alla MNY produkter från mitt favoritmärke Maybelline så är man gladast i världen :D
En flytande Eyeliner skulle inte skada :)

Städdag + Pyjamas party :D

Hejsan!! Nu är den nya designen här,kanske en liten tidig sommardesign,men jag diggar den eftersom det är nästan för mycket sommar i våren :) Idag kommer vi ha städdag kl.10.00 får fixa mig.Sen ska jag handla snacks till pyjamaspartyt.Är så himla spänd! En sak jag vill berätta när jag Kikii och mamma var i hyrfilmsbutiken! Jo,vi ville ju hyra Saw men jag tog fram den,och täckte över "Från 15 år" med tummen,sen slet mamma filmen ifrån mig och läste där bakom och sade:
-Jana,15 års film! Det kan du glömma att vi hyr,
Jag: *Skriker inombords och blir förbannad*
Men då hyrde vi Tron Legacy istället :)

Ny Design Påväg :)

Hejsan! Snart kommer den nya designen upp om några minuter.Håll tummarna ;)

Dagens Låt


Party In My Head..

Hejsan! Sitter och kollar på AnaGina show.Snart ska jag,Kikii & mamma åka in till stan och hyra någon Saw film,vilken det blir det får ni veta imorgon kväll! :) Någon som har bra tips på snacks när man ska kolla på en skräckis?? Vore kul att veta faktiskt! Har även nördat mig vid "Mario Starcatcher 2" xD Är typ beroende av det spelet.Det är 20 banor på det spelet,en gång när jag var på Level 19 och Nadde var hemma hos mig.Så typ råkade hon stöta emot internet sladden så att den åkte nästan ut.Så då blev det ju ingen Level 20 för mig x( Men det gör inget :D
I Want To Play A Game With You...

Dagens Låt


When I Spend My Time With Kikii :)

Hejsan! har spenderat dagen med Kikii.Vi köpte Billy's Pizza och Fanta Exotic :) Sedan hängde vi i parken (igen) xD Vilket var väldigt kul.Pyjamasparty väntar på mig med Sandra och Kikii :D So Excited! Vi tänkte hyra en skräckis.Antagligen Saw 4 >:) Mamma kommer antagligen säga:
-Jana,jag vill inte att du ska titta på skräckfilmer!!
Jag: -Men den är inte änns läskig,har sett tidigare filmerna..
Mamma: Ok,jag hyr den!
Kikii & Jag :)

Funderar på att byta..

Hejsan! Var med Sandra och Kikii idag! Vi var i en park och snackade och hade lite kul :) Sen så kommer en 5 åring helt plötsligt och börjar skvätta slush på oss,hans kompis började liksom spotta på Sandras skor och så förstörde de för oss.Sen efter att Sandra gått hem då bara jag och Kikii var kvar,så sätter vi oss ner.Helt plötsligt så känner jag en hård smäll rakt i huvudet så när jag vänt mig om så ser jag den där konstiga lill killen (som jag inte enns kände) :S stå bakom mig och fnissa.Sedan var vi så förbannade så vi nästan var på väg att ge de en örfil var! Men då sätter de sig ner på den saken vi satt på och så börjar han kasta grus på Kikii,det kom ju förstås på hennes ansikte,men sen var hon så förbannad så hon kastade tillbaka det som hon fick på sig.Då hände det som fick de att (typ) sluta.Killen fick självaste gruset i ögat :o vilket jag ångrar,vi vart jätterädda men kände på något sätt ingen skuld eftersom han slog oss och gav mig en smäll i huvudet.Så då sade Kikii att vi skulle sticka för att slippa problem.Jag fick så mycket panik så att jag cyklade hela vägen hem.Stackars Kikii som var kvar,då hände det som inte fick hända! Den där lillkillen hämtade sin bror då killens bror frågade:
-Var det du som kastade grus på min lillebror?
Kikii: - Mm,men jag har typ inte gjort något.
Killens bror: - Det är ok.
Kikii bad förstås om ursäkt och sade att det var med flit.
Jo! Så funderar jag också på att byta desgin.Någon som håller med?? :)
Fan vad ful jag är xD

Dagens Låt


Helgen som gick för fort..

Hejsan!
Jaha,då finns det bara 1 sak att säga.Helger får intev gå såhär fort!!! Det är olagligt i alla fall enligt mig! Vi har varit hos mammas kompis som bor i Älvsjö.Har fått träffa hennes supergülliga dotter och son! Har suttit i nästan 1 timme nu och väntat på att mamma ska hjälpa mig med läxan xD Jobbar med bävern,massvis med konstiga saker man skulle skriva :o Kommer strax upp med Dagens Video eller låt :) Sköt om er!

Dagens Låt


I Am Number Four

Hejsan! Idag var jag på bio.Jag såg på "I Am Number Four" den var jättebra! Men den var nog faktiskt ganska äcklig om man ska vara ärlig.Men den var även lite romantisk,och framför allt.. Spännande!
Av mig får den 7 Av 10.
Har varit på Skärholmen Centrum och shoppat lite :)  Träffade min gamla klasskompis Julia inne på Cubus.
And now,
Jeanshorts Cubus 179;-
Jeans Cubus 199;-
College Luvtröja Cubus 99;-
Jeans H&M 199;-

Dagens Sötis

Är den bara inte för söt? :3 Sötaste igelkott jag sett!,och det på lääänge..

Budget VS Lyx

Hej! Nu ska jag börja med någonting som heter Budget VS Lyx det är nämligen så att jag kommer lägga upp 2 liknande plagg/föremål och då är ju bara grejen prisskillnaden!
Budget,för den som vill vara lite mer ekonomisk:
Skinnjacka H&M 399;-
Lyx,Om man vill lyxa till det rejält:
Skinnjacka Modekungen.se 1549;-

Your Turn 2 Choose <3

Nu tänkte jag ha en tema bild,nu får nämligen ni bestämma vilket tema det ska vara på en bild som jag kommer lägga upp! Den som har bästa idén,kommer länkas och få bilden skickad till sin E-m@il :) Kommentera för att vara med.
//Lycka till ♥ :*


Trollkrull & Bloggpumpning ♥

Hejsan! Nu blir det "bloggahpumpning" (stavning) för att jag tycker jag bloggar för lite.Så jag ska göra mitt bästa för att göra minst 3 inlägg om dagen! Så är det även så att mitt hår ser ut som trollkrull vilket ni kommer förstå på beviset som jag lägger upp i inlägget.
En stad år 2098:
Tumblr_lj60hgniib1qeaq1io1_500_large
Och slutligen,...
BEVISET!










Dagens Video


My TV Rules ♥♥♥

Yees Yees Yeeeeeeeees!!!
Disney Chanell och Disney XD funkar på min TV.De kom bara av sig själva vilket gör mig skiit glad :D Kommer nog upp med Dagens video lite senare.. Detta fick bli ett kort inlägg.Har heller inte fått besked om min OnePiece :(  Hoppas jag får det idag/nu/imorgon senast!

Förkyld :(

Hejsan!
Har varit sjuk i 2 dagar nu eftersom jag har 1 miljon liter snor i näsan som forsar ut och så hostar jag bara.Ibland är jag kokhet också.Så ja,känns skönt att få vila lite från skolan,eftersom jag inte varit sjuk på ganska länge.Men så blev jag sjuk just på Måndag >___< Varför just den dagen då vi har musik och bild? Why?!

Happy Werever It Takes Me :D

Hej! Tänkte på en sak,om man är ledsen och deppig är det väl lika bra att vara glad och sprallig.Vilket jag nu ska försöka vara i varje situation :) Så att jag sprider glädje i min miljö :D
5587499210_8fa5f052cd_z_large
Tumblr_lj56ymuoh01qeqm6vo1_500_large
Untitled-ak4ec4txn-74287-320-211_large
Ville bara lägga upp bilder :)
Ha en trevlig kväll :o)

Dagens Låt


Yeah,That's True!

Stämmer 100% Eftersom jag har en jätte konstig blogg! Enligt min åsikt i alla fall. :)

I Can Be Your Hero Baby,I Can Kiss Away The Pain..

Hej :(
Fick nyss reda på att min kille (eller mitt ex) varit otrogen,jag känner bara att tårarna rinner ner just nu.Mitt hjärta är krossat.Kanske inte kommer blogga mer ikväll.Eftersom jag måste gråta klart först!

Dagens Låt


Beauty Isn't All,kindness Is Better

Hej! Vaknade för ett tag sedan :) Jag var uppe till halv 1 på natten igår kväll.Hade faktiskt inte en aning om varför det blev så sent.Har även skaffat ett högerklicks skydd på bloggen inklusive en klocka som ni ser! Letar även efter ny design.har faktiskt tröttnat lite på denna.Men hittar jag en ny så blir det väl den ;) Passa på att fråga mig saker i den nya fråge rutan :D  Ni kanske undrar vilka bloggar jag läser? Alltså när det gäller stora,som t.ex Kenza o.s.v
http://kenzas.se/ (ibland)
http://isabelles.nu/
http://fokis.se/ (Good Stuff!)
http://epicfaiil.se/ (Bästa emo bloggah :3 )
Sist men inte minst..
http://anaginas.se/

NYTT BESÖKREKORD :D

Hej alla underbara läsare! Tack för att jag igår fick 41 underbara små besökare :) Det gör mig så glad,att många är intresserade av vad jag skriver.En sak som faktiskt är viktigt för mig när jag skriver i bloggen,det är att jag är mig själv! Love You <3

Roligaste Videon I Världen xD


Tävling: Vårens Hetaste Blogg

Hej! Nu arrangerar jag en tävling på bloggen! Somsagt,den som vinner blir "Vårens Hetaste Blogg" Om ni är med och tävlar så ska ni lägga upp den här bilden på er blogg som länkar till min blogg.Ni måste också förstås komentera inlägget om ni är med! Lycka Till!

DaChick Want <3

Waterproof Lengthening & Volumising Mascara

1:a Videoinlägg, Mega Fail! xD


Dagens Låt


Lollipops In CandyLand :P

Hejsan! Har varit med Ebba sen igår :) Vi hade det jättekul!  Nu nördar jag mig genom att spela "Downhill Snowboard 3" om och om igen .___.  Kommer alldeles strax upp med Dagens Låt <3 Ikväll kommer nya avsnittet av Jersey Shore säsong 3 :) Vilket jag längtar till! Lyssnar på Sexy Back med Justin Timberlake ;)

JAG HAMNADE På EPICFAIILS HEMSIDA!!

Hej! JAG HAR HAMNAT På Epicfaiils hemsida x)
Klicka på länken för att komma till hennes blogg!

To Do List ^___^


Fredagsmys :D

Hellu! Snart blir det lite fredagsmys med Ebba ^^ Vi tänkte kolla på Grown Ups eller Karate Kid! Så hon ska även sova över hos mig :D
Och så förstås lite jordnötsringar till ;)

Dagens Låt


RSS 2.0